De labels onder Medanzo

Medanzo is een organisatie die zich richt op het samenvoegen van zorgproducten en diensten om tegemoet te komen aan de groeiende zorgbehoeften. We bieden behandelingen aan voor zowel chronisch zieken als mensen met vitaliteitsziekten. Inmiddels hebben we al meerdere labels waaronder we onze diensten aanbieden.

Een 1,5e lijns zorginstelling wat zich richt op orthopedische en neurologische aandoeningen. Hierbij kun je denken aan o.a. (chronische) pijnklachten, voorste kruisbandletsel, chronische hoofdpijn en nek/schouder aandoeningen.

Email: info@gofysio.nl 
Telefoonnummer:085-0656333 ( keuze 1 in het menu )

Athletic Health biedt gerichte begeleiding en ondersteuning op het gebied van gezondheid en preventie. Je kunt werken aan fitheid of gewichtsverlies, of een programma volgen voor chronische vermoeidheid klachten. Ook persoonlijke begeleiding bij blessures of revalidatie behoort tot de mogelijkheden. Athletic Health richt zich zowel op de fysieke als mentale kant van de mens.

Email: info@athletichealth.nl
Telefoonnummer: 085-0656333 ( keuze 2 in het menu)

Bij de zorg en diensten van KidSense staan gedrag, bewegen en voeding centraal. Het heeft als doel kinderen fitter en vitaler te maken op de korte en lange termijn. Dit doen wij door kinderen te laten zien dat bewegen leuk is en je er gelukkiger van wordt.

Email: info@kidsense.nl
Telefoonummer: 085-0656333 ( keuze 4 in het menu)

Bij BekkenzorgNU wordt gewerkt aan bekken en bekkenbodemklachten volgens het concept positieve gezondheid. Gezondheid is namelijk zoveel meer dan alleen de aanwezigheid van ziekte en klachten. Binnen de positieve gezondheid ligt het accent daarom niet op ziekte, maar op de mens zelf. Je veerkracht en wat het leven voor die specifieke mens betekenisvol maakt.

Email: info@bekkenzorgnu.nl
Telefoonnummer: 085-0656333 ( keuze 3 in het menu)